Nu är jag tillbaka :)

Det har vart så sjukt mycket just nu. Det var nästan 3 veckor sen jag skrev något sist och då skrev jag om att jag inte hade skrvit på länge! Haha.

Men iallafall så är det sjukt mycket i skolan nu för att jag har en hel del rester. Men pluggar nästan varje dag förtillfället så jag känner mig extremt duktig. Så här mycket som jag har pluggat på dom senaste dagarna har jag inte gjort på hur länge som helst! Men håller på att bli klar med alla resten och det går mycket bra :)

Just nu sitter jag och skriver mitt PM som jag ska redovisa imorgon och jag kan ju säga att det går riktgit dåligt och kommer säkert gå skit på redovisningen för jag hatar verkligen att redovisa. Men får väl hoppas på det bästa!!

Ska fortsätta nu så kanske vi hörs senare!

Vart är ni alla läsare?

Puuhu, jag har inga läsare kvar, men inte så konstigt eftersom jag inte har skrivit något på flera dagar! Men har inte haft så mycket tid eller så mycket att skriva om. Men det ska li ändring på :)

Jag & Fredrik hade planerat att åka iväg på kryssning idag, men så blev det inte, tyvärr :( men förhoppningsvis blir det nu i veckan som kommer!! Jag är verkligen i behov att åka iväg nånstans känner jag. Skulle vara såååå skönt!


Men nu ska jag slänga mig i soffan och sätta på en film :)


RSS 2.0